Alihankinta-messut

Infosivu

Alihankin Network Corner By Brella -logo

Alihankinta-virtuaalitapahtuma


Aukioloajat

Alihankinta-virtuaalitapahtuma järjestetään ti–to 8.–10.12.2020. Tapahtuma aukeaa tiistaina klo 8 ja sulkeutuu torstaina klo 23.59, sivusto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Näytteilleasettajayritysten omat palveluajat on ilmoitettu heidän omilla yrityssivuillaan Brella-palvelussa kohdassa Exhibitors.


Liikkuminen

Virtuaalimessuilla liikut hiiren avulla. Voit katsella tilassa ympärillesi klikkaamalla hiiren vasenta näppäintä ja pitämällä painiketta pohjassa. Tekstejä klikkaamalla sinulle aukeaa uusia ikkunoita, joista pääset käsiksi uusiin toiminnallisuuksiin, kuten liveohjelmaan, ohjelmakirjaston videoihin ja Brella-verkostoitumispalveluun. Ikkunoista ja uusista näkymistä pääset pois klikkaamalla ruksia.


Chat-toiminnot

Liveohjelman yhteydessä on avoin chat, johon voi lähettää kysymyksiä ohjelma-aikoina. Päästäksesi chattiin rullaa avattua chat-ikkunaa alaspäin. Kysymyksiin vastataan ohjelman lopussa.

Yrityksillä on muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta omilla sivuillaan Brellassa myös avoimet chatit, jossa yrityksen edustajille voi esittää kysymyksiä. Huomioittehan, että yritykset ovat ilmoittaneet omat palveluaikansa esittelytekstinsä yhteydessä ja näiden aikojen ulkopuolella chattiin ei välttämättä vastata.


Ongelmatilanteet

Tampereen Messujen henkilökunta on apunasi tapahtuma-aikana ja tavoitat meidät sähköpostin ja puhelimen välityksellä.

Usein kysytyt kysymykset ja ohjeet Brella-palvelun käyttöön:

Katsothan myös usein kysytyt kysymykset ja Brella-palvelun käyttöohjeet, mikäli ongelmia ilmaantuu. Kysymykseesi on saatettu jo vastata!

Tampereen Messut Oy, yhteystiedot:
asiakaspalvelu@tampereenmessut.fi
p. 0207 701 222

Brella tuki:
support@brella.io
chat osoitteessa https://www.brella.io/


Yritykset

Yritysten tiedot löytyvät Brella-palvelusta. Brellan yrityssivuilla, kohdassa ”Exhibitors”, voit tutustua yritysten tuotteisiin sekä toimintaan. Yritysten sivuilla on näkyvissä myös yritysten yhteyshenkilöitä, joiden kanssa voit sopia videotapaamisia. Yrityssivujen kautta on mahdollista myös viestitellä avoimella chatilla tai lähettää yritykselle yhteydenottopyyntö.


Ohjelma

Live-ohjelma tarjoaa paljon mielenkiintoista katsottavaa. Suoraan messuhallista lähetettävässä ohjelmassa on esillä mm. tapahtuman ajankohtainen teema ”Datasta bisnestä”. Voit tutustua live-ohjelman tarkempaan sisältöön ja aikatauluun tästä
Ohjelmakirjastossa on katsottavissa monenlaista tapahtuman osallistujayritysten toimittamaa, ennakkoon nauhoitettua ohjelmaa.